6 Nisan 2016 Çarşamba

Sabahları Güzel Saçlarla Uyanın!

Güzelce uyudunuz, güzel rüyalar da gördünüz. Ama sabah uyandınız ve o da ne! Saçlarınız mahvolmuş. Bununla hangi kadın karşılaşmıyor ki? Güzelce tarayıp üstüne yattığımız saçlarımız, sabahları karışmış bir yumağa dönüşür. Durum böyle olunca sabahları saçımızı tekrar yıkamak zorunda kalırız. Hem kurutma ve şekillendirmeyle zaman kaybederiz hem de üşütme riskine gireriz. Oysa ki bir gece öncesinden duş aldığınızda, yastığınızı en iyi saç şekillendiricisine dönüştürmenin de yolları var. Nasıl mı?

- Sabahları masallardan fırlamış gibi görünmek ister misiniz? Cevabınız evetse gece yatmadan önce saçlarınızı örün. Örmeden önce kurumuş olmalarına özen gösterin. Sonrasında sıkı ve düzenli bir örgü haline getirin. Fakat örgünün uçlarından 5-10 cm açık bıakın. Sabah örgülerinizi açtığınızda doğal dalgalarınız size merhaba diyecek.


- Dağınık saçlardan sakın korkmayın. Çünkü bu dağınıklık sizi doğal gösteren en önemli şey. Akşam duş aldıktan sonra hafifçe kurutun ve çok az nemlendirici sürüp yatın. Uykunuzda dilediğiniz gibi hareket edebilirsiniz. Sabah uyandığınızda doğal saçlar elde edeceksiniz. Çok düz ya da aşırı kıvırcık saçlarınız varsa bu yöntem sizi zorlayabilir.

- Akşam duştan sonra saçlarınızı iyice kurutun. Ardından saçınızı saat yönünde çevirerek sıkı bir topuz yapın. Bozulmayacak şekilde sağlam tutturun. Tabii çok sert olmasın, dipleri zarar görebilir. Sabah uyandığınızda topuzunuzu açın ve nemlendirici kullanarak hafifçe kurutun. İşte hazır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder