2 Nisan 2016 Cumartesi

Leyla Lydia Tuğutlu'nun Güzellik Sırrı Ne?

Bugünlerde Kanal D'de yayınlanan Tatlı İntikam dizisiyle adından sıkça söz ettiren güzeller güzeli bir kadın var. Onu Kiralık Aşk dizisinde ve Delibal filminde de seyretme fırsatı bulduk ama ilk başrolünü Tatlı İntikam ile taçlandırdı. Kim mi? Elbette Leyla Lydia Tuğutlu'dan! 2008 yılında Türkiye Güzeli seçilen Tuğutlu, başladığı oyunculuk kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.

Bu kadar göz önünde ve ışıltı saçan bir isim olunca da güzelliğine daha özenli yaklaşması gerekiyor. Peki Leyla Lydia Tuğutlu güzelliğini korumak için neler yapıyor? Bu ipeksi zarafetin sırrı ne? Sandığınız gibi Tuğutlu kimyasal ürünlere cüzdan döken isimlerden biri değil. Aksine güzelleşmek için kimyasal ürünler kullanılmasına karşı olduğunu ve doğallıktan vazgeçmememiz gerektiğini her fırsatta yineliyor.

Tuğutlu bir röportajında saç bakımı için argan yağı kullandığını açıklamış. Argan yağının faydalarını duymayan kalmadı. Tuğutlu'da argan yağının hem saçını beslediğini hem de canlı görünmesini sağladığını dile getirmiş. Bir de Tuğutlu'nun bebeksi cildi var ki, ekrandan yanaklarını sıkası geliyor insanın... Tuğutlu cildinin güzelliğini iki doğal ürüne borçluymuş: Bal ve zeytinyağı


Bal ve zeytinyağını karıştırıp maske hâlinde yüzüne sürüyormuş. Bunun faydalı olmadığını kim iddia edebilir ki? Fiziğiyle de oldukça beğeni toplayan Tuğutlu formunu korumak için protein ağırlıklı besleniyormuş. Tuz ve şekerden ise mümkün olduğunca kaçınıyormuş. Bunların kilo aldırdığının epey farkında çünkü kendisi... Hâl böyle olunca güzelliğini koruması da kaçınılmaz oluyor.

Kimyasal ürünler yerine doğal seçeneklere yönelen ünlülerin sayısı giderek artıyor. Bize de onların bu dengeli önerilerinden beslenerek güzelliğimizi korumak kalıyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder