5 Nisan 2016 Salı

En Çarpıcı Güzellik Hileleri

Güzellik, güzellik ve elbette güzellik... Sihirli lambadan bir cin çıksa başka ne isterdik ki? Zarif bir beden, kadınsı hatlar ve büyüleyici bakışlar herkesin hayali. Bu hayali gerçekleştirmek için de epey efor sarfediyoruz. Fakat arada bir durup dinlenmeye de ihtiyacımız var. Bu dinlenme molasında biraz da hileler öğrenmeye ne dersiniz? Güzelliğe giden yolda bütün yöntemler mübahtır!

- Geceleri dudaklarınız gereğinden fazla kurur. Çünkü hem uyku halinde olursunuz hem de sıvı alımı durur. Bunu engellemek için yatmadan önce dudaklarınıza kalın bir tabaka halinde nemlendirici sürün.

- Makyaj iyidir, ama doğal görünmek çok daha iyidir. Daha doğal bir görüntü için dudak tonunuzun iki ton koyusu bir ruj kullanın. Tabii bu yöntem pembe rujlarda geçerli...

- Bazı geceler uykumuz kaçar. Ertesi gün şiş gözlerle uyanmak ise felakettir. Bunu yok etmek için buzlukta bekleteceğiniz iki adet çay kaşığını göz altlarınıza koyun. Sonuca şaşıracaksınız.

- Yorgun görüntünüz geçmiyorsa göz çukurlarınıza az miktarda simli far sürebilirsiniz. Böylece bakışlarınız canlılık kazanır.

- Fön makinesi zaten zararlı bir cihaz. Üstelik saçlarınız ısınıyor fakat aynı zamanda ıslak kalıyor. Bunu önlemek için saç kurutma işlemini soğuk ayarda tamamlamalısınız.


- İri gözlere kim hayır diyebilir? Gözlerinizin daha iri görünmesi için göz kapaklarınızın altına ve üstüne beyaz göz kalemi uygulamanız yeterli.

- Cildinizi asla sıcak su ile yıkamayın. Çünkü bu cildin en büyük düşmanıdır. Hem kurutur hem de nem dengesini bozar. Sabahları uyanınca soğuk suyla yüzünüzü yıkamak ise zindelik verir.

- Kapatıcınız mı bitti? Yeni kapatıcıda cilt tonunuzla birebir uyumlu olmasında dikkat edin. Çünkü bir ton veya bir ton açık kapatıcı kullanmak kapatmak istediğiniz noktayı daha da belirginleştirir.

- Kapatıcınızın sık sık bitmesini istemiyorsanız fondötenden sonra uygulamalısınız. Böylece daha tasarruflu bir makyaj işlemi gerçekleşmiş olur.

- Rimel sürmek gerçekten zorlu bir mesai. Çünkü ufak bir hata her tarafı batırabilir. Rimel sürerken kirpiklerinizin iç kısmına da işlem uygulamalısınız. Bu yöntem kirpiklerinizi daha dolgun gösterir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder