4 Ekim 2015 Pazar

Ünlülerin Güzellik Sırları!

Onları bazen delicesine kıskanıyoruz, bazense ekrana yapışarak güzelliklerine hayran kalıyoruz. Elbette ki ekranın şıkır şıkır ünlülerinden bahsediyorum. Binlerce liralık kremler ya da estetik mutlaka işe yarıyor. Ama ünlüler de bizler gibi insan ve doğallığı her şeyin üstünde görüyorlar. İşte ünlülerin ilginç güzellik sırları!



Angelina Jolie kalabalık ailesi ve zenginliği içinde mutlu bir yaşama sahip. Cildine ise pahalılığıyla meşhur havyarla bakım yapıyormuş. Aktardan aldığı kil maskesini kullanmasını beklemiyorduk tabii.

Cameron Diaz daha uygun bütçeli bir seçim olan süt tozunu kullanıyormuş. Böylece kimyasal peeling ürünlerinden de uzak duruyormuş. Yumuşak sonuçları da düşünüldüğünde, neden olmasın?


Julia Roberts ellerini nemlendirmek için zeytinyağı dolu bir kaba sokarak dinlendiriyormuş. Şimdi bile deneyebiliriz bunu, fena fikir gibi görünmüyor.

Cindy Crawford cildini nemlendirmek için sütün mucizevi gücünden faydalanıyormuş. Sevgili Bülent Ersoy'un süt banyosu fikrine şimdi daha çok hak veriyorum.


Catherine Zeta Jones saçlarını bira ile yıkıyormuş. Güzel yıldız bu sayede saçlarının daha canlı ve nemli olacağını düşünüyormuş.

Victoria Beckham gençliğini biraz tuhaf bir yolla korumaya çalışıyormuş. O yol ne mi? Kuş pisliği yemek! Duyunca mide bulandırıcı geliyor olabilir ama işe yaramadığını da söyleyemeyiz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder