9 Eylül 2015 Çarşamba

Gözlük Kullanan Kadınlar İçin Makyaj Sırları!

Gözlükler öyle havalı aksesuarlar ki bazen gözleri bozuk olmayan insanlar bile zevkle kullanır. Kemik çerçeveler ve incecik camlar birleşince ortaya şahane bir görünüm çıkarabilir. Ama gözlük takan kadınların makyaj konusunda da birazcık tüyoya ihtiyacı var. Zira gözlük takmak yüzün dengesini değiştirir. Şimdi o tüyolardan bahsedelim:

Bazen gözlükler gözlerimizi geri planda bırakır. Bunu önlemek için kirpik kıvırma aleti ve bazen de takma kirpikler en iyi yardımcımızdır.

Yanaklarınıza allık sürmelisiniz. Allık yüzü dengeler ve gözlüğün yaratabileceği sert ifadeyi yumuşatır.

Far sürmeyi seviyoruz, gözlük takmayı da seviyoruz. Ama farı gözlük çerçevesinin dışına taşırırsak işler tatsızlaşabilir.

Gözlükler göz altlarındaki koyu mor halkalara daha çok dikkat çeker. Halkalar çok belirgin olmasa bile bir miktar kapatıcı ya da aydınlatıcı kullanarak bunu yok edebilirsiniz.

Kalın kaşları seviyorsanız çerçevesi ince gözlüklere yönelmelisiniz. Tam tersi ince kaşlarınız varsa kalın çerçeveler sizin için yaratılmış demektir.

Gözlük takınca suratımızda en çok dikkati o çeker. Oysa ki birazcık ruj ve dudak kalemiyle dikkati dudaklara çekip denge sağlamak mümkündür.

Kalın eyeliner çekmeyi deneyebilirsiniz. Hem gözbebekleriniz daha iri görünecektir hem de gözlüğün yaratacağı çekici ifade belirginleşecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder